CircleLauncher

CircleLauncher Light 2.0.8

Verander de stijl van je Android-toestel

VOOR

  • Personaliseer je Android
  • Veel opties

TEGEN

  • Instellen kost tijd

Uitmuntend
8

CircleLauncher is een gratis 'launcher' waarmee je jouw Android-telefoon op andere wijze bestuurt. Je tovert een rond menu op je scherm die je geheel naar wens inricht.

Op elk van je bureaubladen plaats je desgewenst een CircleLauncher. Zo heb je op de ene een cirkel met je favoriete contacten, een ander blad bevat een launcher met je meest gebruikte apps. Wellicht wil je een CircleLauncher met al je 'bookmarks', ook dat is mogelijk. Tevens pas je de maat aan; zo plaats je eenvoudig meerdere launchers op 1 scherm. Wil je ook nog eens zelf de icoontjes ontwerpen, dan raden we je de betaalde versie aan.

Om goed met CircleLauncher te werken, dien je er wel wat tijd in te steken. Er zijn tal van opties en om optimaal te genieten, raden we je aan om deze allemaal handmatig in te stellen. Heb je namelijk de tijd er voor uitgetrokken, dan maakt het je Android een stuk overzichtelijker.

Wil jij effectiever te werk gaan met je Android-telefoon, dan raden we je CircleLauncher ten zeerste aan. Steek er even wat tijd en en je zult zien dat je mobiel uitstekend gepersonaliseerd is.

CircleLauncher

Download

CircleLauncher Light 2.0.8

Beoordelingen about CircleLauncher